Over Marjolein

Mijn naam is Marjolein Schulten, ik ben getrouwd met Marko en samen hebben wij drie mooie dochters (2002 – 2005 – 2009).
Ik ben een open, eerlijk, spontaan persoon. Enthousiast, gedreven en betrokken.

Na zo’n 14 jaar gastouder te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Gedurende mijn gastouderperiode viel het mij op dat veel ouders die hun eerste kindje kregen, tegen dezelfde vragen, twijfels en onzekerheden aanliepen. Deze ouders hielp ik, op verzoek, op weg, aangaande thema’s als zwangerschap, eten, slapen, ritme, verzorging, ontwikkeling. Ik gaf praktische tips, advies, maar was zeker ook sparringpartner.
Dit inspireerde mij om Eerste Stappen Ouderschap (ESO) op te zetten. Speciaal bedoeld voor (aanstaande) ouders die zich willen voorbereiden op wat komen gaat tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd, maar vooral de periode daarna, als de kraamhulp de deur uit is en het echte werk begint,.. De Eerste Stappen in het Ouderschap. Omdat de meeste informatie is gericht op mama’s, maar de rol van papa absoluut niet minder belangrijk! is, richt ik me vooral op papa’s! Dus pak je rol en start samen aan dit nieuwe avontuur.

Ik word blij van mensen helpen, informeren, adviseren en begeleiden. Als het je gegeven is om een kindje te krijgen, zal je wereld 180 graden veranderen en dit heeft zeker ook impact op je relatie. Ik bereid je voor op wat komen gaat: help je op weg zodat je met meer zelfvertrouwen, bewuster keuzes maakt; steviger staat. Je bewuster communiceert waardoor scheidingen voorkomen kunnen worden. Je relaxter van jullie wereldwonder kunt genieten en een betere balans kunt vinden in alle ballen hoog houden.

Van ouder tot ouder, als aanvulling op al wat er is. Praktisch, informatief en interactief. Vele ouders gingen jullie al voor, ik help ook jullie graag op weg!

Wil  je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op https://www.linkedin.com/in/marjolein-schulten-bosch-861861116/

Copyright © All right reserved.